Search
  • CREAA Cyprus

Θέμα :Διαφωνώ κάθετα με όλους εσάς τους πιο πάνω που θέλετε και επιδιώκετε τη διαγραφή των 7 νέων ..

Προς:Ιάκωβο Ιακωβίδη(Αφρικάνος), Άγγελος Γεωργίου, Ηρόδοτος Ηροδότου,Δημήτρης Πατής , Αιμίλιος Δεσπότης , Γιώργος Παφίτης.


Θέμα :Διαφωνώ κάθετα με όλους εσάς τους πιο πάνω που θέλετε και επιδιώκετε τη διαγραφή των 7 νέων μελών του ΣΚΕΚ. (Τα 6 Μέλη είναι απότη Λεμεσό και 1 Μέλος είναι από τη Λευκωσία). Δεν πρόκειται να διαγράψω/ακυρώσω κανέναν μέλος.


Κύριοι,

Έχω λάβει επιστολή σας με ημερομηνία 8 Ιουλίου 2019 με απώτερο στόχο να διαγράψετε τα 7 ΝΕΑ ΜΕΛΗ ( χωρίς να τους δώσετε κανένα συγκεκριμένο λόγο) τους οποίους έχουμε εγκρίνει και εγγράψει ΝΟΜΙΜΑ στις 13/06/2019 σαν μέλη του ΣΚΕΚ.

Οι σχετικές υπογραφές σας δεν είναι (original) γνήσιες και αυθεντικές.Επίσης έχω λάβει επιστολή στις 4 /07/2019 από τον κΙάκωβο Ιακωβίδη (Αφρικάνο) ο οποίος μας απειλεί και γράφει τα εξής όσον αφορά την εγγραφή των 7 Νέων Μελών ,ότι δήθεν«Η απόφαση είναι παράνομη και θα παρθούν τα δέοντα μέτρα»

Κύριε Ιάκωβε Ιακωβίδη (Αφρικάνε) από τηΛάρνακα, εγώ σαν Πρόεδρος του Συνδέσμου«σας καλώ σε τάξη»και παρακαλώ να μην προσπαθείτε ξανά να διασπάσετε το Σύνδεσμο. Ήδη το έχετε διαπράξει και προηγουμένως ανεπιτυχώς. Εσύ Κύριε Ιάκωβε Ιακωβίδη (Αφρικάνε) μαζί με την «ΠΑΡΕΑ» σου, να ξέρετε ότι Νόμιμα δικαιώματα έχουν και τα 7 Νέα Μέλη που επιδιώκετε να διαγράψετε!!

Εάν εσείς οι πιο πάνω, δεν επιθυμείτε να εγκρίνετε τα 7 Νέα Μέλη και δεν τους θέλετε να είναι μέλη του ΣΚΕΚ, μπορείτε δημοκρατικά να θέσετε θέμα διαγραφής τους στη Γενική Συνέλευση (που αναμένεται να γίνει σε περίπου 3 μήνες) και εκεί δημοκρατικά θα ψηφίσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι συνάδελφοι.Η διαδικασία και εγγραφή των 7 Νέων Μελών είναι ορθή και νόμιμη, όπως περιγράφεται πιο κάτω : Η έκτακτη συνεδρία του ΔΣ στις 13/06/2019 και τα μετέπειτα σχετικά πρακτικά έγιναν νόμιμα βάση του καταστατικού και των εσωτερικών κανονισμών του ΣΚΕΚ.Τα επτά πρόσωπα εγκρίθηκαν κανονικά και νόμιμα στη συνεδρία της 13ης Ιουνίου 2019 και ήδη είναι μέλη του ΣΚΕΚ με πληρωμένη τη συνδρομή τους.( Βλέπε τα 7 νέα Μέλη www.creaacyprus.com)


Επιπλέον,

1. Εφόσον όλοι εσείς οι 6 πιο πάνω δεν ήσασταν παρόντες στη συνεδρίαση και επομένως δεν είχατε ψηφίσει ,πώς μπορείτε να αναφέρεστε στα γεγονότα της συνεδρίας; (Ο δε Παύλος Παπαμιχαήλ δεν είναι καν μέλος του ΔΣ του ΣΚΕΚ).

2.Τα 2 μέλη του ΔΣ της Πάφου ήταν παρόντα από την αρχή μέχρι τη λήξη της συνεδρίας μαζί με τα άλλα 4 μέλη από τη Λεμεσό. Δηλαδή στο σύνολο υπήρχαν 6 Μέλη που ψήφισαν θετικά. ( Βλέπε Πρακτικά)

3. Μετά τη λήξη της συνεδρίας όλα τα παρόντα 6 μέλη του ΔΣ συνεχάρησαν τα 3 από τα 7 νέα μέλη (που περίμεναν έξω απο την αίθουσα της συνεδρίας και εισήλθαν μέσα, μαζί με ένα άλλο συνάδελφο από τη Λεμεσό).Δηλαδή, στην παρουσία 6 μελών του ΔΣ υπήρχαν συνολικά 10 μαρτυρίες την ώρα που δόθηκαν τα συγχαρητήρια στα 3 νέα μέλη που εισήλθαν στην αίθουσα της συνεδριάσεως του ΣΚΕΚ.

4. Σας ενημερώνω ότι, 6 από τα 7 νέα μέλη είναι από τη Λεμεσό και ήταν ήδη προηγουμένως εγκριμένα ομόφωνα από την Επαρχιακή Επιτροπή της Λεμεσού.

5. Πολλοί από εσάς τους πιο πάνω διαφωνούντες,δεν γνωρίζετε καν τα νέα μέλη , ΚΑΙ δεν είδατε ποτέ τη φάτσα τους. Επομένως πως μπορείτε εσείς από τις άλλες πόλεις που δεν ήσασταν παρόντες να τους απορρίπτετε;Έλεος Κύριε Ιάκωβε Ιακωβίδη (Αφρικάνε) από τη Λάρνακα!! Ποιος σου έδωσε την εξουσία να διαχωρίζεις τα μέλη του Συνδέσμου σε «καλά» και «κακά»; Πάγια πολιτική του ΣΚΕΚ είναι να αυξάνει τα μέλη του εφόσον είναι εγγεγραμμένοι κτηματομεσίτες ,χωρίς να κάνει διακρίσειςμεταξύ συναδέλφων και δεν μας ενδιαφέρει εάν δεν ανήκουν στη δική σου«ΠΑΡΕΑ»κ. Ιάκωβε Ιακωβίδη (Αφρικάνε). Ο Σύνδεσμος ανήκει σε ΟΛΑ τα Μέλη του και σε κανέναν άλλο. Εάν διαφωνείτε με τα γραφόμενα μου ελάτε να θέσετε θέμα για διαγραφής των 7 νέωνμελών στο ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στη Γενική Συνέλευση του ΣΚΕΚ του 2019. Λυπούμαι αλλά σαν Πρόεδρος έχω την υποχρέωση να λειτουργώ ορθά και να προστατεύω το Σύνδεσμο.

Ελπίζω να έχετε πάρει το μήνυμα και να μην με αναγκάσετε να επανέλθω.


Σημείωση:

Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι πιο πολλοί από εσάς τους πιο πάνω διαφωνούντες, δεν θέλατε να υπογράψετε αλλά έχετε δεχτεί αφόρητες πιέσεις για να υπογράψετε από«συγκεκριμένο πρόσωπο»το οποίο «κρύβεται» εις βάρος σας για να μην έχει ο ίδιος επιπτώσεις. Ελπίζω την επόμενη φορά να σκεφτείτε καλύτερα. Εάν συνεχίσετε εσείς θα έχετε τις τυχόν επιπτώσεις αλλά αυτό το «συγκεκριμένο πρόσωπο» θα «κρύβεται» συνεχώς εις βάρος σας.

Σκεφτείτε το !!


Με εκτίμηση,

Ηλίας Αθανασίου

Πρόεδρος ΣΚΕΚ

96 views0 comments